1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 ψήφοι, βαθμολογία: 4.40 από 5)
Loading...

Το νέο Jeep Compass έφτασε στην Ελλάδα και ανατρέπει τα δεδομένα στην αγαπημένη από το κοινό κατηγορία των Compact SUV.

Το ολοκαίνουργιο Jeep Compass αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο μικρότερο Renegade και το μεγαλύτερο Cherokee. Συνδυάζει την αξεπέραστη εκτός δρόμου δυναμική των Jeep σε ένα απόλυτα premium 4X4 όχημα εφοδιασμένο με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, εξελιγμένα ενεργητικά και παθητικά συστήματα υποστήριξης και την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής.

Jeep Compass exterior

Η ξεχωριστή και διαχρονική σχεδίαση του Compass ενσωματώνει όλα τα εμβληματικά χαρακτηριστικά που κάνουν αναγνωρίσιμο το κάθε μοντέλο του brand της Jeep, με λιγότερες γωνίες και πρωτοποριακά σχεδιαστικά στοιχεία. Τα τραπεζοειδή ανοίγματα στους θόλους εντείνουν τον δυναμικό χαρακτήρα του, οι λεπτομέρειες από γυαλιστερό μαύρο στα εμπρός φωτιστικά σώματα, τη μάσκα της Jeep, τις κολόνες του παρμπρίζ και την οροφή, τονίζουν την premium πλευρά του, ενώ η επικλινής οροφή δίνει τον σπορ τόνο χωρίς να μειώνει τον διαθέσιμο χώρο για τους επιβάτες.

Η Jeep αποτυπώνει στο Compass όλη την εμπειρία της στον τομέα της τετρακίνησης δημιουργώντας το πιο ικανό όχημα εκτός δρόμου της κατηγορίας Compact SUV. Το Jeep Active Drive και το Jeep Active Drive Low αποτελούν τις δύο επιλογές συστημάτων μόνιμης τετρακίνησης τα οποία δύνανται ανα πάσα στιγμή να παράσχουν το 100% της διαθέσιμης ροπής στον τροχό που τη χρειάζεται. Το σύστημα διαχείρησης πρόσφυσης Jeep Selec – Terrain προσθέτει 5 διαφορετικές ρυθμίσεις λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης κίνησης ώστε το Compass να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε έδαφος και καιρικές συνθήκες.

Εκτός δρόμου με Jeep Renegade 4×4 1.4cc 170Hp

Στον τομέα ασφάλειας οδηγού και επιβατών η Jeep εξοπλίζει το Compass με κλωβό ασφαλείας από ατσάλι υψηλής αντοχής και πάνω από 70 συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται: Ειδοποίηση επερχόμενης εμπρόσθιας σύγκρουσης, σύστημα διατήρησης πορείας στη λωρίδα, ειδοποίηση τυφλών σημείων και παρακολούθηση κάθετης κίνησης κατά το ξεπαρκάρισμα, κάμερα υποβοήθησης στάθμευσης, σύστημα υποβοήθησης παράλληλης και κάθετης στάθμευσης, ενεργό cruise control και σύστημα ευστάθειας ESC με σύστημα αποφυγής ανατροπής.

Jeep Compass 2017 Interior

Το νέο Jeep Compass διατίθεται στην ελληνική αγορά από τον Αύγουστο του 2017 και στις εξής εκδόσεις:

Βενζίνη:

  • 1.4L MultiAir2 με Stop&Start, 140 ίππων, FWD με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.
  • 1.4L MultiAir2 με Stop&Start, 170 ίππων, 4WD με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων.

Diesel:

  • 1.6L MultiJetII με Stop&Start, 120 ίππων, FWD με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.
  • 2.0L MultiJetII με Stop&Start, 140 ίππων, 4WD με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.
  • 2.0L MultiJetII με Stop&Start, 140 ίππων, 4WD με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων.
  • 2.0L MultiJetII με Stop&Start 170 ίππων, 4WD/Low με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων.

σχόλια