1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 ψήφοι, βαθμολογία: 5.00 από 5)
Loading...

Η Citroen μας είχε προειδοποιήσει πως το νέο Citroen C3 2017 είναι “Τόσο μοναδικό, όσο εσύ”. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η βόλτα μας ήταν όντως μοναδική! Η Γαλλική εταιρία επέλεξε το ξεχωριστό, ολοκαίνουριο C3 για να καλωσορίσει μια νέα εποχή οδηγικής άνεσης και πλήρους εξατομίκευσης. Είναι η πρώτη φορά που ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας διαθέτει τόσο πλήρη στάνταρ εξοπλισμό και πρωτοποριακή σχεδίαση.

Οι Κυριακάτικες βόλτες είναι πραγματική απόλαυση. Τις Κυριακές ξυπνάμε χωρίς ξυπνητήρι, με εμφανή την θετική επιρροή από την έξοδο του Σαββάτου. Μειωμένη κίνηση στους δρόμους σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, παράγοντας που σε ενθαρρύνει για ακόμη μεγαλύτερες βόλτες.

Citroen C3 2017 … Τόσο μοναδικό όσο εσύ!

Η περασμένη Κυριακή ήταν ακόμη πιο ιδανική για αυτοκινητάδα, για 2 επιπλέον λόγους:

  • Ήταν η Κυριακή πριν την Καθαρά Δευτέρα, οπότε οι δρόμοι ήταν σχεδόν άδειοι
  • Δοκιμάσαμε το νέο Citroen C3 2017, το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς!

Με 9 χρώματα αμαξώματος, 3 χρώματα οροφής και επιλογή στυλ, το νέο Citroen C3 απογειώνει την έννοια της εξατομίκευσης, καθώς προσφέρει 36 μοναδικούς συνδυασμούς. Και χωρίς να συνυπολογίσουμε την επιλογή διχρωμίας ή των Airbumps, τα οποία εκτός από μοναδικό στυλ, προσφέρουν προστασία από μικροατυχήματα.

Διαβάστε εδώ για το νέο Citroen C3 Aircross

Η οθόνη αφής δεσπόζει στο ταμπλό του νέου C3, ενώ η τεχνολογία Mirror Screen εμφανίζει τις smartphone εφαρμογές σε αυτήν, δίνοντάς μας πλήρη πρόσβαση σε αυτές με ασφάλεια και άνεση. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες του C3 μας άφησαν άφωνους. Το Σύστημα Ειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας, το Σύστημα Επόπτευσης Νεκρής Γωνίας και η Κάμερα Οπισθοπορείας ήταν πάντα εκεί για να μας προειδοποιήσουν. Να θες να κάνεις λάθος και να μην μπορείς!

Η άνεση στο εσωτερικό για τον οδηγό και τους επιβαίνοντας είναι χαρακτηριστική (δεν είμαστε και τίποτα μικροκαμωμένοι) και οφείλεται στο Citroen Advanced Comfort®: εργονομία και πλήρης εξάλειψη του θορύβου είναι τα πρώτα που αντιληφθήκαμε. Ασφαλώς, δεν χάσαμε την ευκαιρία να απαθανατίσουμε τοπία από τη διαδρομή μας σε Full HD (κυρίως για τους άδειους δρόμους της Αθήνας), με τη βοήθεια της καινοτόμας Citroen ConnectedCam!